Ons matchingsysteem maakt het mogelijk om vastgoedtransacties te vereenvoudigen en te versnellen door data van potentiële kopers te koppelen met data van woningen en appartementen die te koop en/of te huur zijn. Dit allemaal in real time!

Maar hoe werkt dat dan precies?

Allereerst vullen de kandidaat-kopers in onze databank hun criteria in: de locatie, het aantal gewenste kamers, eventueel de oppervlakte van de tuin, enzovoort. Je mag als kandidaat-koper gerust uitgaan van je droompand. Deze gegevens worden gecodeerd en opgeslagen op een veilige plaats.

Eigendommen met hun kenmerken worden toegevoegd aan de portefeuille van We Invest. Bovendien wordt elk pand met zowel professionele foto’s als video’s opgeslagen in onze database.

Via een matchingsysteem worden die kenmerken gekoppeld met de zoekcriteria van de kandidaat-kopers. Als een pand overeenstemt met de vooraf ingevoerde criteria van een potentiële koper dan krijgt deze hier onmiddellijk een melding van.

Wat is je voordeel als verkoper?

Dankzij dit matchingsysteem met de databank van We Invest vind je gemakkelijker en sneller de ideale koper/huurder van jouw eigendom. De vastgoedmakelaar kan zich hierdoor ook focussen op potentiële kopers die perfect passen bij jouw pand. Dat vergroot aanzienlijk de kansen op een vlotte en snelle transactie.

Wat zijn jouw voordelen als koper?

Door jouw zoekcriteria in te geven op onze website (via de knop "verwittig mij") krijg je onmiddellijk een melding als een woning of appartement overeenstemt met jouw criteria en dit nog vóór het betrokken pand online komt te staan op immoplatformen zoals Zimmo en Immoweb.

Vastgoedmakelaars stellen hun nieuwe panden vaak eerst voor aan hun klantenbestand voor ze het online zetten om op deze manier een groter bereik te verkrijgen. Op het moment dat de woning of het appartement op de klassieke platformen verschijnt, is het pand vaak al (bijna) verkocht. Het is trouwens daarom dat je vaak ziet dat er al een optie is op de eigendom, nog vooraleer je zelf de kans hebt gekregen om een bod te doen.

Tijdwinst is dus een enorm voordeel van het matchingsysteem van We Invest. Ook omwille van het feit dat je als kandidaat-koper niet langer verplicht bent vele uren te besteden aan het zoeken naar woningen en appartementen die te koop staan. Dankzij dit systeem kan je snel een pand vinden dat aan je verwachtingen voldoet en ben je er zeker van dat je de woning of het appartement van je dromen niet door de vingers zal laten glippen. Omdat je als eerste op de hoogte bent van het feit dat het pand te koop of te huur is,   kan je ook als eerste een plaatsbezoek inplannen.

Wacht dus niet langer en vul nu meteen je zoekcriteria voor het huis of appartement van je dromen in.  

Sla je zoekcriteria op!